Espanyol

Ramis: “Ens emportem una derrota que mereixem”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota contra l’Oviedo (2-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Hem arribat tard a tot, i no hi havia cap més opció que marxar amb aquest resultat. No hem fet les coses bé, no hem entès el partit des del principi ni amb pilota ni sense, i això a segona et condemna”.

“El partit és molt dolent. No podem tenir dues versions. Aquest equip és capaç de molt més perquè ja ho hem vist. No pot ser aquesta diferència de versions perquè no arribarem a bon port. Hem d’entrar al partit molt millor, i saber veure el que demanava el partit. No hem fet dues passades seguides per precipitació. Hem de donar molta més importància a tot perquè sinó el rival et supera et diguis com et diguis. Marxem enfadats, però amb ganes de treballar”.

Plantejament del partit

“En la segona part hem intentat corregir alguna cosa per tancar la banda dreta que ens estava fent molt mal. El dia, ni a nivell col·lectiu ni individual ha estat bo. Ens emportem una derrota que mereixem i hem de reflexionar molt d’ella”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)