Espanyol

Ramis: “No he tingut mai un partit tranquil contra el Saragossa”

Després de segellar el pas a la següent ronda de la copa, l’Espanyol ja torna a centrar-se en la lliga rebent demà el Saragossa a casa (21h). Un partit que el tècnic, Luis Miguel Ramis, s’espera complicat, però que afronta amb optimisme. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Setmana atípica

“Els resultats són un bàlsam i fan descansar millor. Desapareix l’estrès que tens quan perds. Hem tingut poc temps, però hem descansat bé i hem fet una bona feina de recuperació. També hem fet treball de vídeo, que és important. Tinc una sensació de molta atenció, concentració i ganes d’afrontar el partit”.

El Saragossa

“Tens menys referències i són menys partits per analitzar i veure quines tendències o rutines té el rival. Costa afinar tant a l’hora d’acostar-se a la proposta del rival. Porten dos partits i intentaran acostar-se a la versió bona, que és la del partit que van guanyar”.

“Tenen fortaleses i debilitats i les hem de conèixer. Intento que l’equip pugui reconèixer les situacions que proposen els equips. Dins d’un mateix partit hi ha diverses estructures i el jugador ha de reconèixer els espais, quins jugadors pressionen, etc. Això s’entrena perquè es plasmi al camp. Anem agafant aquestes dinàmiques”.

Quin partit espera

“Els partits que hem jugat a casa han estat intensos i competits. Hem comès alguns errors que no han passat inadvertits. L’equip ha de tenir clar que hi ha molts minuts per fer les coses bé. Cal treballar el partit amb maduresa i no precipitar-se ni desordenar-se, perquè això et fa cometre errors i donar possibilitats al rival. Cal ser més fiables i més dominadors. Espero un partit complicadíssim perquè el rival és molt bo, amb una afició extraordinària al darrere. És un dels equips que lluiten per tornar on mereixen estar, com nosaltres. No he tingut mai un partit tranquil contra el Saragossa”.

Els jugadors menys habituals

“Sí, poden repetir en l’onze. La convocatòria és la que és. Els que hi són estan disponibles i al 100% per aportar a l’equip. Jugarem amb el millor onze per afrontar el partit com volem”.

L’Espanyol que vol

“Volem veure al camp el que volem d’ells. Tenim molt clar que volem ser un equip difícil, competitiu, atrevit, ambiciós i més adjectius que podríem posar. Segur que tots els entrenadors volen això, però una cosa és dir-ho i l’altra és veure-ho plasmat amb continuïtat. Això és el que més persegueixo. Sé que els jugadors són intensos i que estan motivats, però vull convertir-ho en una rutina d’esforç i responsabilitat. Crec que som capaços de fer-ho. La nostra lluita és aquesta. Sabem que així se sentiran més forts i es contagiaran de comportaments molt més positius que negatius. Si a això li afegeixes unes estructures i uns mecanismes que intentem donar, formes un còctel bo per encarar els partits difícils d’aquí a final de temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)