Espanyol

Ramis: “No cauré en la negativitat, tinc il·lusió”

Luis Miguel Ramis ha parlat aquest migdia en la prèvia del transcendental Espanyol- Llevant que l’equip blanc-i-blau juga demà (18.30 h) al Front Stage Stadium. Les seves declaracions més destacades:

Pere Milla va dir que és un partit més.

“El sentiment de la roda de premsa és d’optimisme. Es pot segmentar el què va dir, però no es va referir a que fos un partit normal. Per mi és un partit important. Ell vol que tot vagi bé”.

Lesions

“Brian i Calero han fet treball a part i decidirem demà. Nico Melamed, li queden setmanes, i Puado i tornarà al proper partit”.

Mercat

“Les incorporacions que voliem no s’han pogut fer. Torna Rubén Sánchez que és una bona notícia. Els nois del planter tenen més opcions d’entrar ara. M’adapto al què tinc, és un bon equip”

Continuitat

“Tenim una il·lusió tremenda pel partit i la necessitat tremenda de treure’l endavant. L’equip ha entrenat molt bé, ho tenim clar. Els partit els treurem endavant nosaltres i l’afició. Tenim ràbia del partit que vam fer Elda. N’hem parlat. La situació a dlat està a molt poca distància i ara mateix estic en la idea que estem en la disposició del tot o res. I així estarem fins a final de temporada”.

L’afició està enfadada

“Tots els partits els hem de començar ficats. Tenim molta il·lusió i estem confiats en el què fem”

Com estan els jugadors

“Els jugadors volen. Els canvis han de ser importants, s’han de notar i n’hem de ser conscients. Entre tots hem de donar importància a tots els minuts que es juguen i en ocasions no ha estat així. Els que inicien també han comès errades. Crec que, traient el partit d’Elda, la línia de l’equip és bona. Estem amb una ansietat gran, en el bon sentit, de plasmar-ho en el camp. Fa ràbia estar en situacions com la del partit contra l’Eldenc. N’hem parlat i estem tots d’acord. Estic convençut que l’equip augmentarà el seu rendiment”.

Demà si no guanya pot ser destituït?

“Jo soc optimista amb aquest equip. Això no m’ho treureu. El què tenim per demà és molta il·lusió i molta ràbia continguda. 100% que el què parlo aquí ho parlo amb ells. Som capaços de guanyar. I jo no pararé. No cauré en la negativitat, no ho faré. Tinc molt clar el què vull de l’equip i els jugadors també i ho hem de desenvolupar. No cauré en l’obscuritat, ni el pessimisme. Vosaltres feu la vostra feina, ho feu bé, teniu la vostra audiència, però sí que és veritat que tenim opinions enfrontades. Doneu una opinió i no estic aquí per rebatre-la”.

Crítiques a la premsa

“He estat destituit des de diumenge passat. Després del partit. Jo no he donat aquesta informació. No he agafat una avioneta i he enviat papers dient això. És difícil. Jo l’única manera que tinc per portar l’optimisme és fent guanyar l’equip”.

Rubén Sánchez

“Comptem amb ell per al lateral dret. Aquesta és la idea. Ho ha estat fent molt bé al Mirandés. Té qualitats que s’adapten al què volem. Estem contents perquè és un noi de la casa i amb bones característiques”.

La pilota aturada defensiva

“El dia del Burgos ens va passar i l’altre dia els tres gols encaixats venen en accions així. El missatge que ens envia el partit d’Elda és que hem de ser més pràctics i que o anem al límit a totes les accions o no mostrem la superioritat. No li estem deixar clar al rival, li deixem esquerdes i es tiren en planxa cap a ella. No poden aparèixer esquerdes. Hem d’estar 100 minuts ficats. Som capaços de fer-ho i apropar-nos a això”.

El Llevant

“És un gran equip amb molt bones individualitats i candidat per ser a dalt. I ho lluitarà. Amb pilota som un equip que castiguem i ho hem de fer i sense pilota hem de ser equilibrats. Serà un partit de tu a tu i esperem imposar-nos. Hi hem treballat tota la setmana en el pla de partit. És un equip fet per estar a dalt. L’any passat va estar a punt de ser a primera, en deu segons se li va escapar”

Revolució a l’onze?

“Pot haver-hi 3, 4 canvis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)