Espanyol

Ramis: “Els crits de “Ramis, ves-te’n ja” els accepto amb naturalitat, esportivitat i professionalitat”

Luis Miguel Ramis, que es jugava el càrrec en aquest partit, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria crucial contra el Llevant (2-1) gràcies a un doblet de Braithwaite. Aquestes han estat les declaracions més destacades del tècnic del conjunt blanc-i-blau.

Importància de la victòria

“Estic molt content per la victòria i pels jugadors. Necessitàvem que la sort caigués de la nostra banda, i no ha passat per casualitat. El Llevant ha fet un gran partit i hi ha hagut moments en què ha merescut la victòria, però ha caigut de la nostra banda per la insistència i perquè hi creiem molt. La nostra intenció és donar una nova alegria la setmana que ve”.

Crits de “Ramis, fes-te’n ja”, com ho digereix?

“T’ho dic amb una paraula, amb professionalitat. Això resumeix moltes coses”. Vivim en un món d’emocions, on l’afició només vol que guanyi el seu equip i expressa les seves opinions. És així, i s’ha d’aguantar amb professionalitat. Ho entenc en moltes situacions. A mi això no em fa treballar menys ni confiar menys en els jugadors, ni sigui un suplici venir a l’estadi. Tot el contrari. Ho accepto amb naturalitat, esportivitat i professionalitat. No gaudeixo del moment. El repte és canviar-ho amb treball i que es reflecteixi en el camp. Continuarem en línia recta pel nostre objectiu, que és pujar a primera”.

Possible penal, per mans de Keita Balde, no xiulat

“No he vist les imatges. L’angle de la jugada d’Álex Muñoz l’he vist més clara. La de Keita no l’he vist bé per poder-la valorar, hi havia molta gent a l’àrea. Són situacions de VAR i si no l’ha xiulat és perquè s’ha considerat que no era així, ja ha passat en altres partits”.

Braithwaite, protagonista amb un doblet

“Està molt implicat, però no només ell. El nivell d’atenció i concentració és molt gran en tots. El compromís és màxim i és un jugador definitiu. Les poques situacions de gol que té no falla. És un referent per a molts jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)