Espanyol

Nit negra de l’Espanyol a Santander (2-0)

Espanyol. L’equip de Ramis perdia ja als 55 segons de partit i el segon gol del Racing de Santander ha arribat després d’un greu error de Victor Ruiz

Continua fent fred per a l’Espanyol lluny de Cornellà. L’última victòria com a visitant en la lliga va ser el 5 d’octubre contra el Cartagena (0-2) i d’això ja han passat més de quatre mesos. Cap caramel a domicili encara en l’etapa Ramis. Avui, nou desencís, aquesta vegada a El Sardinero contra un Racing que ja guanyava abans del primer minut de joc.

Arana ha castigat Fernando Pacheco als 55 segons de joc, en una acció on el Racing ha recuperat una pilota en la línia de fons pròpia, a través del capità Íñigo Sainz-Maza, i ha dibuixat una transició letal que ha agafat roncant l’Espanyol. Peque i Íñigo Vicente han combinat i aquest últim després d’una gran cavalcada, ha penetrat dins l’àrea i ha cedit enrere per tal que Arana executés l’1-0.

Peque Fernández ha penalitzat una pèrdua greu de Victor Ruiz en la sortida de la pilota per fer el segon de la nit. El central s’ha complicat la vida i Íñigo Vicente ha recuperat una pilota d’or i Peque ha superat Pacheco amb un bon xut creuat.

El Racing se situa a només dos punts d’un Espanyol que continua sense encertar amb la tecla fora de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)