Espanyol

Tampoc a Santander

Espanyol. L’equip de Ramis, que ja perdia als 55 segons per un gol d’Arana, tira a la brossa un altre partit lluny de Cornellà

Racing 2 Espanyol 0

RACING DE SANTANDER:Jokin Ezkieta, Dani Fernández, Manu Hernando, Germán Sánchez, Mario García, Aritz Aldasoro (Iván Morante, 88’), Íñigo Sainz-Maza, Jordi Mboula, Peque (Lago Junior, 71’), Íñigo Vicente i Arana (Andrés Martín, 67’; Baturina, 88’).RCD ESPANYOL:Pacheco, Omar El Hilali, Sergi Gómez, Víctor Ruiz, Ian Forns (Rubén Sánchez, 46’), Pol Lozano (Keidi Bare, 65’), Álvaro Aguado (Javi Puado, 75’), Jofre Carreras (José Carlos Lazo, 65’), Pere Milla, Omar Sadik (Salvi Sánchez, 46’) i Braithwaite.GOLS:1-0 (1’) Arana. 2-0 (29’) Peque.ÀRBITRE:Sesma Espinosa.T.G.:Manu Hernando.

Continua fent fred per a l’Espanyol lluny de Cornellà. L’última victòria com a visitant en la lliga va ser el dia 5 d’octubre contra el Cartagena (0-2) i d’això ja han transcorregut més de quatre mesos. Cap caramel a domicili encara en l’etapa Ramis. Ahir, nou desencís, aquesta vegada a El Sardinero contra un Racing que ja guanyava abans del primer minut de joc.

Arana va castigar Fernando Pacheco als 55 segons de joc, en una acció en què el Racing va recuperar una pilota en la línia de fons pròpia, a través del capità Íñigo Sainz-Maza, i va dibuixar una ràpida transició letal que va agafar roncant l’Espanyol. Peque i Íñigo Vicente van combinar a la banda i aquest últim després d’una gran cavalcada des de camp propi, va acabar penetrant dins l’àrea rival i va cedir enrere per tal que Arana executés l’1-0. Enfurismat Ramis.

Peque Fernández va penalitzar una pèrdua greu de Víctor Ruiz en la sortida de la pilota per fer el segon gol de la nit. El central es va complicar la vida tot sol i Íñigo Vicente va recuperar una pilota d’or i Peque va acabar superant Pacheco amb un bon xut creuat. En menys de mitja hora l’Espanyol tenia el partit perdut. No va existir la reacció. De fet, l’acció més clara de gol va arribar en el minut 90, amb una centrada xut d’Omar El Hilali, que es va enverinar i va acabar tocant al travesser de l’exblaugrana Jokin Ezkieta.

Amb aquest resultat, el Racing se situa a només dos punts d’un Espanyol que continua sense trobar la tecla fora de casa i que demà podria perdre el cinquè lloc en benefici del Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)