Espanyol

Rubén Sánchez continuarà vinculat a l’Espanyol fins al 2027

L’Espanyol ha fet oficial aquesta tarda l’ampliació del contracte de Rubén Sánchez fins al 30 de juny del 2027, amb opció a una temporada més. Una notícia que ja es va anunciar durant l’acte de presentació en el seu retorn en aquest mercat d’hivern, però que no ha estat fins avui que s’ha fet oficial.

El lateral, que estava cedit al Mirandés des de principi de temporada, fa una setmana que va tornar per suplir la baixa de llarga durada d’Edu Expósito. Aquest cop, torna per formar part del primer equip, després de sis anys en les categories inferiors del club periquito. “Estic molt feliç, vaig arribar sent gairebé un nen i en tinc moltes ganes. És el meu primer contracte professional i ara comença un nou repte en el qual espero tornar al club la confiança que m’ha donat”; ha comentat el futbolista als mitjans del club.

Des del seu retorn, ha participat en els dos partits que s’han disputat. En la victòria contra el Llevant (2-1) va jugar els últims 14 minuts, mentre que en la desfeta davant el Racing de Santander (2-0) va jugar tota la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)