Espanyol

Ramis: “No guanyarem per art de màgia, s’ha de lluitar”

L’Espanyol afronta aquest dissabte (21h) una nova “final” contra el Mirandés. Després de la derrota contra el Racing de Santander (2-0), els blanc-i-blaus estan obligats a sumar els tres punts per no perdre de vista les primeres posicions de la taula. El tècnic periquito, Luis Miguel Ramis, ha comparegut aquest matí en la roda de premsa prèvia a aquests transcendental duel. El tarragoní ha volgut enviar un missatge a l’afició demanant el seu suport. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Baixes per al partit contra el Mirandés

“Omar Sadik està de baixa, té una lesió muscular. Pol Lozano està fent un treball compensatori, i Pacheco té una petita contractura al coll. Hem decidit que avui no entrenés, però no creiem que hi hagi problemes perquè puguem comptar amb ell pel partit”.

Li preocupa la tensió que es pugui viure dissabte durant el partit?

“Hem de focalitzar-nos en el partit i pensar que l’afició ens ajudarà. L’afició expressa les seves opinions, i nosaltres enviarem el nostre missatge des de baix. Volem que ens donin suport, ens faran molta falta fins a final de temporada per aconseguir els nostres objectius. Volem el seu suport, i ho hem de guanyar nosaltres en el camp”.

Com se sent?

“Molt bé, amb moltes ganes. No sé si en aquestes rodes de premsa ho he sabut expressar, però estem forts, tant jo com l’equip tècnic. No hi ha cap dubte de què volem. Sents frustració i ràbia perquè veus que els jugadors tenen les capacitats, però no es veu de forma continuada. Com va dir Puado, ens mirem a la cara, perquè un error individual és un error de tots. Som un equip i ho sentim nostre. Això ens farà forts. Som a temps de tot i de res”.

Possibilitat que no s’aconsegueixi l’objectiu

“Els jugadors i jo sabem quin és l’objectiu. La frase que vaig dir l’altre dia formava part d’una explicació, però no era per enviar un missatge pessimista. Tenim categoria per aconseguir l’objectiu, però si seguim en una mala dinàmica no ho aconseguirem. No està en el nostre cap, però és una possibilitat. Estem convençuts cap a on volem avançar. No guanyarem per art de màgia. Tenim bons jugadors i potencial per tenir millors jugadors, però s’ha de lluitar. A vegades no hem estat a l’altura, però treballem per això”,

Diferència entre els partits a casa i fora

“No crec que la diferència sigui l’actitud, aquesta és bona. El que succeeix és que no llegim, no ens adaptem i no ens adonem del que tenim davant. Donem símptomes a casa durant molts minuts de cert poder, fora no està passant. No estem sabent llegir situacions fora de casa, i això ens passa factura.

Ha tingut algun contacte recentment amb Chen Yansheng?

“No. He parlat amb ell una vegada, a la setmana o dues setmanes d’estar aquí vam fer una videoconferència amb Fran Garagarza i Mao Ye”.

Missatge a l’afició

“Necessitarem l’afició. És normal que estiguin enfadats, volen veure el seu equip més amunt i amb més continuïtat en el temps, però jo no enviaré cap missatge negatiu. Ara l’ampolla està mig plena i jo intentaré omplir-la del tot”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)