Espanyol

Triomf plàcid de l’Espanyol contra el Mirandés (3-0)

L’Espanyol s’ha refet de l’ensopegada a Santander amb una victòria importantíssima i plàcida contra el Mirandés a l’Stage Front Stadium (3-0). Els gols de Braithwaite, per partida doble, amb un llançament de falta des de la frontal de l’àrea (27’) i un penal (81’), i d’Aguado (71’), després d’un gran contraatac, han donat tres punts d’or al conjunt blanc-i-blau, que se situa de manera provisional a un punt de les posicions d’ascens directe a l’espera del que faci demà l’Eibar. Respira l’equip i respira Ramis.

L’Espanyol ha estat el dominador en els primers instants del matx, fent-se amb la possessió de l’esfèrica a camp rival i buscant amb insistència els espais per generar perill. Per la seva banda, el Mirandés esperava al darrere esperant sortir a la contra. Cap dels dos equips, però, estava sent precís. La primera ocasió del duel no ha arribat fins al minut 15, amb una rematada de cap molt forçada de Braithwaite que ha marxat lleugerament desviada. Poc després, l’Espanyol ha estat de sort. El conjunt de Miranda s’havia avançat, però el gol de La Gumina (20’) no ha pujat al marcador per un fora de joc molt clar. Aquesta jugada ha esperonat els periquitos, que l’han tingut de les botes de Puado, amb un xut des de dins l’àrea que ha marxat per ben poc (23’). En la següent, ja no han perdonat. Al 27’, a pilota aturada, el davanter danès ha situat l’1 a 0 en el marcador amb un xut directe des del balcó de l’àrea que l’ha tocat un defensa visitant i ha enganyat el porter per fer entrar la pilota al fons de la xarxa. Els blanc-i-blaus no s’han aturat, i en un contraatac Omar El Hilali ho ha provat amb una rematada que ha sortit molt desviada (34’). Jofre, abans d’arribar al descans, ha tornat a avisar amb una rematada de primeres al segon pal que ha refusat amb els peus Ramón Juan de manera providencial (42’). El Mirandés, amb cap xut entre els tres pals, no ha generat pràcticament res en atac en aquesta primera meitat.

Al començament de la represa, Martin Braithwaite, del no res, s’ha tret de la mànega un xut amb la dreta potentíssim des de molt lluny que ha refusat en última instància el porter visitant a mà canviada (51’). Hauria estat un autèntic golàs. Els periquitos no patien, però calia sentenciar el duel amb un segon. I és que el Mirandés, ha estat a punt de fer el gol de l’empat (56’). Gabri ha guanyat l’esquena a Cabrera i en un mà a mà amb Pacheco, ha xutat fregant el pal. Sergi Gómez, a menys de mig metre de la porteria, també ha perdonat (60’). El gol de la tranquil·litat, finalment, ha arribat en el minut 71 de les botes d’Aguado després d’un contraatac de llibre. Primera diana com a blanc-i-blau. El duel s’ha posat encara més de cara pel quadre català, amb un penal claríssim per mans de Mendes. Braithwaite, que està fent una temporada per emmarcar, tampoc ha perdonat des dels onze metres (81’). Triomf que permet calmar els ànims abans de visitar l’Eibar, rival directe per l’objectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)