Espanyol

Braithwaite jugarà el ‘play-off’

Espanyol. El davanter no ha estat convocat amb Dinamarca per a l’Eurocopa i podrà disputar la promoció d’ascens a primera

La parròquia blanc-i-blava ja pot respirar tranquil·la. Martin Braithwaite, el màxim golejador de l’equip i de segona divisió amb 21 gols, no ha estat convocat amb Dinamarca per disputar l’Eurocopa, que començarà el pròxim 14 de juny. D’aquesta manera, el danès estarà disponible per a Manolo Gonzàlez per afrontar el decisiu play-off d’ascens a primera. Gran notícia per a l’Espanyol, que podrà disposar de la millor arma atacant de tota la categoria, però decepció per al jugador, que esperava viatjar a Alemanya per jugar la competició europea.

El seleccionador Kasper Hjulmand va anunciar ahir una llista de convocats que s’esperava amb molt de neguit i incertesa a Cornellà-El Prat, malgrat ser conscients que Braithwaite no havia aparegut en cap llista nacional des del darrer mundial de Qatar. El desig de tots els espanyolistes, finalment, es va complir. En una llista integrada per 26 jugadors, els davanters elegits per Hjulmand van ser Yussuf Poulsen (Leipzig), Rasmus Hojlund (Manchester United), Jonas Wind (Wolfsburg) i Kasper Dolberg (Anderlecht). Una convocatòria en la qual, per cert, sí que hi és el blaugrana Andreas Christensen, un dels seus baluards en defensa.

Manolo Gonzàlez, doncs, tindrà a la seva disposició una peça clau en el seu engranatge. 38 partits ha disputat el danès aquest curs –36 com a titular–, en els quals ha marcat 21 gols. La seva presència pot ser decisiva de cara a assolir l’objectiu.

FACTOR DECISIU

El danès és el màxim golejador de segona, amb 21 gols en 38 partits disputats

Keidi Bare i Omar també hi seran

El tècnic disposarà de tot l’equip. Keidi Bare tampoc no figura a la llista d’Albània i Omar El Hilali, malgrat que ha estat convocat per l’equip sub-23 del Marroc, tornarà el 6 de juny per jugar el primer partit del play-off gràcies a la petició del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)