Espanyol

L’Espanyol té a on emmirallar-se

L’equip femení ha aconseguit aquesta temporada l’ascens a primera després de remuntar un 1-0 advers en l’anada de la final del play-off contra l’Osasuna

L’Espanyol va perdre la primera batalla de la final de la promoció d’ascens contra l’Oviedo. Un gol d’Alemao en el minut 72 va trencar una ratxa de 18 partits consecutius invictes. Una derrota que arriba en el pitjor moment i que obliga els blanc-i-blaus a remuntar diumenge que ve (18.30h) a l’Stage Front Stadium. Per aconseguir-ho, els de Manolo González en tindran prou amb una victòria. L’empat, al final d’una hipotètica pròrroga, enviaria als periquitos a primera divisió. No hi haurà penals per desfer la igualada.

Un 1-0 advers, que el club ja sap el que és remuntar. L’equip masculí només ha de seguir els passos del femení, que aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria, en aquest cas la lliga F, a través d’un play-off idèntic del que està protagonitzant ara els de Manolo González. Amb 1-0 a El Sadar, després de superar la primera eliminatòria contra el AEM (0-2 a Lleida i 2-1 a Sant Adrià) es van plantar les blanc-i-blaves a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat 16 de maig. En aquest cas, un empat al final dels 120 minuts, també propiciava al conjunt català. No va caldre. El triomf va ser contundent, amb un doblet de Lice Chamorro i un gol d’Ana Hernández. Només Meche Izal, en el 86’, va generar una mica de suspens en els darrers instants. Victòria per 3-1 que va permetre a les de Juan Ignacio Ibarra tornar a primera després de tres temporades a la categoria de plata.

L’Espanyol té a on emmirallar-se. Si elles ho han aconseguit, ells també poden. Equip i afició ho tenen clar. Cornellà-El Prat tornarà a registrar una gran entrada per viure una nit que pot ser històrica.