Espanyol

Els laterals, ben lligats

Espanyol. Álvaro Tejero i Carlos Romero són els dos futbolistes escollits per reforçar la banda dreta i esquerra, respectivament. Aviat es farà oficial

Els despatxos de Cornellà-el Prat treuen fum. Les baixes de Nico Melamed, Keidi Bare, Óscar Gil, Víctor Ruiz i Keita Balde obliguen el club blanc-i-blau a reforçar-se de valent per a la pròxima temporada, la del retorn a primera divisió. En aquest sentit, hi ha dos noms que en aquests moments sonen amb força: Álvaro Tejero i Carlos Romero. Dos laterals que es podrien oficialitzar en breu. Aquestes serien les primeres incorporacions per al curs 2024/25.

Álvaro Tejero ha estat l’escollit per reforçar la banda dreta, després de la sortida d’Óscar Gil. El futbolista de 27 anys arribarà amb la carta de llibertat, ja que ha acabat contracte amb l’Eibar, equip en què ha militat en les últimes tres temporades. El madrileny també era cobejat per altres equips de primera, com Las Palmas, l’Alavés i el Valladolid, però en l’operació ha tingut un paper molt important el director esportiu blanc-i-blau, Fran Garagarza, que ja el va incorporar a l’Eibar el 2022.

Es tracta d’un fitxatge de nivell. La temporada passada va ser un dels millors lateral de segona divisió. Destaca perquè té molta arribada i pels seus gols amb xuts de llarga distància. Sota les ordres de Joseba Etxeberria, l’any passat va jugar 40 partits, en els quals va marcar dos gols i va repartir set assistències. Tejero es va formar a les categories inferiors del Madrid, i també ha jugat amb l’Albacete i el Saragossa. A primera divisió només ha disputat 22 partits. Va ser amb l’Eibar els cursos 19/20 i 20/21. Tejero, doncs, competirà per un lloc en la titularitat amb Omar el Hilali.

A l’altra banda, qui vindrà per fer la competència a Brian Oliván és Carlos Romero, un dels laterals esquerres amb més projecció de la lliga. Valencià de 22 anys, va debutar a primera la temporada passada amb el Vila-real, després de dos anys al filial groguet jugant a segona divisió. En total, van ser 259 minuts repartits en set partits.

En aquest cas, però, el futbolista arribarà cedit per una temporada. L’objectiu és que pugui continuar acumulant minuts en l’elit. Minuts que no tindria al Vila-real. Ja fa temps que el club periquito el seguia de molt a prop. Es tracta d’un jugador amb molt talent, i que es pot adaptar perfectament tant a la posició de lateral pur com a la d’extrem esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)