Espanyol

Tejero, primer fitxatge de l’Espanyol de primera

El lateral dret, de 27 anys, arriba lliure i signa per una temporada més una altra d’opcional

Han hagut de passar més de dues setmanes després de concretar el retorn a primera divisió per veure la primera incorporació, però l’Espanyol ja la té al sac. Álvaro Tejero, que arriba lliure després de finalitzar el seu contracte amb l’Eibar, s’ha convertit avui en jugador blanc-i-blau després de superar la pertinent revisió mèdica i signar un contracte per aquesta temporada, fins al 2025, amb una més d’opcional. Tejero, de 27 anys, reforçarà la posició de lateral dret que havia quedat minvada d’efectius després de l’adeu d’Óscar Gil.

Tejero es va formar al futbol base Madrid, amb qui va arribar a debutar al primer equip. Després de ser indiscutible al Madrid B, va ser cedit a l’Albacete, on va completar una gran temporada a 2a divisió A. Aquesta temporada va fer que l’estiu del 2019 l’actual director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, apostés per ell amb l’Eibar a primera divisió, signant un contracte fins el passat mes de juny. Entremig d’aquest cinc anys a l’Eibar, Tejero, que acumula 206 partits oficials al futbol professional en què ha aconseguit 11 gols, també va jugar una temporada cedit al Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)