Espanyol

El primer triomf, al sarró

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau derrota l’Osca amb un gol de Pere Milla a última hora

Espanyol 1 Osca 0

ESPANYOL:Pacheco, Álvaro Tejero, Omar El Hilali, Sergi Gómez, Leandro Cabrera, Carlos Romero, José Gragera, Bauza, Antoniu Roca, Salvi Sánchez, Omar Sadik. També van jugar Ángel Fortuño, Fernando Calero, Pol Lozano, Pere Milla, Brian Oliván, Jofre Carreras, Álvaro Aguado, Català, Javi Hernández, Gastón i Ian Forns.OSCA:Juan Pérez, Loureiro, Diego González, Jorge Pulido, Ignasi Vilarrasa, Sielva, Kortajarena, Javi Mier, Gerard Valentín, Joaquín Muñoz Armero. També van jugar Dani Jiménez, Rubén Pulido, Blasco, Rico, Anglada, Vidal, Torrà i Arguigue.GOLS:1-0 (90’) Pere Milla.ÀRBITRE:Brull Acerete.TG.:Als visitants Valentín i Blasco.

L’Espanyol es va endur un merescut triomf contra l’Osca a la ciutat esportiva Dani Jarque gràcies a un gol de Pere Milla a última hora (1-0, 90’) que va evitar el segon empat consecutiu sense gols, després de l’estrena de dissabte passat contra el Girona (0-0).

Malgrat el baix ritme de joc, els blanc-i-blaus van dominar el partit i van tenir més iniciativa. La més clara de la primera part la va tenir Romero, que va provar un xut amb la cama dreta que Juan Pérez va desviar a córner (28’). Els aragonesos van intentar fer mal al contraatac, i una passada llarga va habilitar Armero, que es va plantar davant Pacheco, però el porter va fer una bona aturada (41’). A tots dos equips els va costar generar ocasions durant la segona meitat, sobretot a l’Osca, però, quan el 0-0 semblava irremeiable, Milla va ser murri i va treure profit d’una badada defensiva de Diego González per segellar la primera victòria de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)