Espanyol

No haurien de ser els últims

Espanyol. El club blanc-i-blau presenta d’una tacada Alejo Véliz, Irvin Cardona i Alex Král. Fran Garagarza confia a fer més fitxatges tot i les dificultats

Els darrers fitxatges de l’Espanyol, Alejo Véliz, Irvin Cardona i Alex Král, es van presentar ahir de blanc-i-blaus. En un acte dut a terme a l’RCDE Stadium, amb la presencià de Mao Ye, conseller delegat, i Fran Garagarza, director esportiu, els tres jugadors, que aterren com a cedits, van mostrar els dorsals que lluiran –l’argentí, el 9; el francès, el 24, i el txec, el 20– i van compartir les seves primeres impressions com a periquitos. Véliz, que arriba a préstec del Tottenham, va assegurar que se sent “preparat”. “Tinc moltes ganes d’arrencar. Donaré la meva millor versió”, hi va afegir. Cardona, cedit de l’Augsburg, va indicar que espera “victòries i gols” i que vol “ajudar l’equip al màxim”. Finalment, Král, procedent de l’Union Berlín, va dir que té “moltes ganes” de disputar el seu primer partit.

Garagarza, per la seva banda, va analitzar les incorporacions. “Són tres jugadors que necessitàvem i feia mesos que hi treballàvem”, va manifestar. Sobre Véliz, punta de 20 anys, va afirmar: “No pensava que tindríem possibilitats, però el Tottenham ha entès que li donarem una bona cobertura en minuts per revalorar-lo”; de Cardona, atacant de 27 anys, va dir que “aportarà polivalència en posicions ofensives” i que té “arribada i driblatge”, i de Král, migcampista de 26 anys, que és un futbolista “amb bon peu, lideratge i caràcter”. El director esportiu també va repassar el mercat, en què aspira a fer més incorporacions, tot i les dificultats. “Continuem treballant en el disseny de la plantilla, encara que no és fàcil”, va expressar. “Anem justos econòmicament, però hem de fer-ne una virtut, d’això; ens hem d’adaptar a aquesta situació i no hi haurà excuses ni queixes, ni de bon tros”, va indicar Garagarza, que ha fet cinc fitxatges aquest estiu –aquests tres i Carlos Romero i Iván Tejero– i que, malgrat tot, confia a fer-ne algun més. “Tenim clar cap on anem i com hi anirem. Veurem si es pot, perquè no és fàcil”, va cloure.

José Carlos Lazo no continuarà

L’Espanyol va anunciar una nova baixa, la de José Carlos Lazo. El futbolista, que va aterrar al club l’estiu del 2022 procedent de l’Almeria, ha disputat dues temporades de blanc-i-blau i ha acumulat 25 partits de lliga (deu en la 2022/23 a primera, amb un gol, i quinze en la 2023/24 a segona A, també amb un gol), tres com a titular, tots en aquest últim curs. D’aquesta manera, l’atacant andalús segueix el camí de Keita Balde, Víctor Ruiz, Rubén Sánchez, Óscar Gil, Keidi Bare, Martin Braithwaite i Nico Melamed.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)