Espanyol

Preparats amb Kumbulla

Espanyol. Els blanc-i-blaus comencen la lliga demà a Valladolid i ahir van anunciar l’arribada del nou central cedit del Roma: Marash Kumbulla

Demà l’Espanyol torna a primera. Els homes de Manolo González debutaran al José Zorrilla contra el Valladolid a les 19 h. I per fer-ho, comptaran amb una nova incorporació anunciada ahir: Marash Kumbulla. El central italià nacionalitzat albanès arriba del Roma cedit fins a final de temporada.

El futbolista de 24 anys és internacional absolut amb Albània. Arriba de jugar la pretemporada amb el Roma, ha disputat més de 70 partits a la Serie A i també ha participat, amb el mateix conjunt, a l’Europa League i a la Conference League. Kumbulla és un central físic i va tenir un bon inici al Roma a les ordres de Mourinho fins que el 2023 es va lesionar els lligaments encreuats. Un cop recuperat, el curs passat de gener a juny, va estar cedit al Sassuolo, equip italià amb què només va jugar set partits.

Tot i el poc rodatge dels últims mesos, González confia en la importància del nou fixatge: “Sabíem que havíem de mirar de portar un altre central i que a més pogués jugar en línia de quatre o de tres. Dins les oportunitats econòmiques que té el club ha estat un fitxatge difícil, però important. Crec que ens dona un perfil diferent al que tenim, presència física i nivell amb pilota aturada i estem molt contents que estigui aquí.” Amb l’arribada de Kumbulla la línia defensiva queda completa amb els ja inscrits: Sergi Gómez, Fernando Calero, Cabrera, Tejero, Braian Olivan, Romero i El Hilali. I sumant les incorporacions d’Álvaro Tejero, Carlos Romero, Alex Kral, Alejo Véliz i Irvin Cardona, la del nou central, ja és la sisena pel curs 24/25. A l’espera que pugui arribar algun reforç més, però sense que ningú ho acabi de confirmar, dilluns els blanc-i-blaus donen el tret de sortida al seu retorn a primera. Amb la línia defensiva ja completa amb Kumbulla.

SISENA ALTA

Tejero, Carlos Romero, Alex Kral, Alejo Véliz i Irvin Cardona i, ara, Kumbulla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)