Espanyol

Un punt molt valuós

Espanyol. Els blanc-i-blaus, sotmesos per un Atlético molt superior però negat de cara a porteria, esgarrapen un empat al Metropolitano i sumen el primer punt de la temporada

Atlético 0 Espanyol 0

ATLÉTICO:Oblak, Le Normand, Witsel, Lino (Barrios, 46’), Azpilicueta, Molina (Llorente, 46’), Riquelme, Koke, De Paul (Correa, 62’), J, Álvarez (Griezmann, 46’), Sorloth (Reinildo, 73’).ESPANYOL:Joan Garcia, Kumbulla (Sergi Gómez, 65’), El Hilali, Romero (Brian Oliván, 64’), Calero, Gragera (Pol Lozano, 66’), Tejero, Král, Aguado (Jofre, 87’), Veliz (Cheddira, 64’), Puado.GOLS:Cap.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea.T.G.:Puado i El Hilali.PÚBLIC:56. 669 espectadors al Civitas Metropolitano.

L’Espanyol va sortir viu del Metropolitano per sumar el primer punt de la temporada. Els blanc-i-blaus van ser clarament inferiors a un Atlético que els va sotmetre des del primer minut, però aquest cop la sort va anar de cara. Les aturades de Joan Garcia, el VAR, la competitivitat que van mostrar sobre la gespa i la poca contundència dels colchoneros en els metres finals van minar la moral al conjunt orientat per Simeone, que es va quedar sense idees per contrarestar el joc blanc-i-blau. Un punt que és mel i psicològicament molt important per afrontar el partit de dissabte contra el Rayo.

Per a aquest duel, Manolo González va introduir tres canvis respecte al matx contra els bascos, amb les novetats de Calero, Tejero i Aguado, en detriment de Jofre, Cabrera i Cardona. Amb el plantejament de cinc defenses i tres jugadors al mig del camp per part dels periquitos, l’Atlético va portar la batuta en els primers minuts del matx. Els de Simeone van ser clarament superiors, assetjant constantment la porteria blanc-i-blava. No van obrir la llauna de miracle. I és que d’oportunitats claríssimes en van tenir de sobres per posar distància. La més clara, un xut al primer pal de Julián Álvarez que va refusar de manera providencial Joan Garcia en un gran exercici de reflexos (6’). Tot i això, l’Espanyol va anar creixent i millorant amb el pas dels minuts, i Javi Puado va estar a punt de fer saltar la sorpresa amb una rematada des de dins l’àrea que, incomprensiblement, no va acabar al fons de la xarxa (32’).

A la represa, les entrades al terreny de joc de Griezmann i Llorente van donar una marxa més als madrilenys, que van continuar dominant a plaer. Fins i tot, Riquelme va fer un gol en el minut 55, però a instàncies del VAR es va anul·lar per fora de joc. A la recerca de la victòria, Manolo González va fer debutar Walid Cheddira en el 63’, un dia després que s’oficialitzés el seu fitxatge. Precisament, va ser ell el que va tornar a fer treballar Oblak amb una fuetada. Els colchoneros van continuar negats de cara a porteria i l’Espanyol, que va saber patir fins al final, va sumar un punt valuós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)