Espanyol

Mantenir la tendència creixent

Espanyol. Álvaro Tejero reivindica que l’equip s’ha refet d’un inici complicat i assegura que continuen treballant per sostenir la línia dels últims partits després de l’aturada de seleccions

L’inici de campionat de l’Espanyol no ha estat ni de bon tros senzill. Després d’un mercat de fitxatges amb força dubtes i moltes limitacions, les males sensacions a Valladolid i la derrota a casa contra la Real Sociedad van crear un clima delicat. “L’equip s’ha refet, hem tingut una evolució positiva i anem de menys a més, així ha de ser la línia a seguir”, va reivindicar ahir Álvaro Tejero. El lateral de l’Espanyol, que és l’únic jugador que ha arribat en propietat en aquest mercat, afirma que la victòria contra el Rayo li va deixar “molt bona boca”.

L’equip afronta dues setmanes sense partits durant aquesta aturada de seleccions. “Serveix per assimilar el que han sigut aquestes primeres quatre jornades, veure bé les coses que hem fet, les bones i les dolentes, corregir i continuar treballant junts”, va explicar Tejero, que té clar que volen mantenir les sensacions d’aquests dos darrers partits: “Ser un equip compromès, que lluita fins al final i s’hi deixa tot, sempre pensant a guanyar.”

Titular en els dos partits fora de casa, personalment Tejero es mostra content, còmode i adaptant-se a poc a poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)