Espanyol

Un retorn amarg

Lliga F. L’Espanyol debuta en la màxima categoria femenina, després de l’ascens, encaixant una maneta a casa contra un Real Madrid superior

Espanyol 0 Real Madrid 5

ESPANYOL:Romane Salvador; Caracas, Laia Ballesté (Amaia, 65’), Júlia Guerra, Perea (Estrella, 79’); Amanda Mbadi (Lacosta, 65’), Ainoa Campo, Mar Torrás (Jusit Pablos, 79’); Arola (Vallejo, 79’), Carolina Marín i Chamorro.REAL MADRID:Misa; Oihane, Lakrar, María Méndez, Olga Carmona; Angeldal (Shei, 54’), Leupolz, Caroline Weir (Oroz, 62’); Eva Navarro (Teresa Abelleira, 54’), Athenea (Moller Hansen, 62’)i Alba Redondo (Toletti, 70’).GOLS:0-1 (13’) María Mendez. 0-2 (24’) Caroline Weir. 0-3 (56’) Caroline Weir. 0-4 (58)’ Athenea. 0-5 (84’) M. Oroz.ÀRBITRE:Cuesta Arribas.T.G.:a Mar Torrás.

El debut de l’Espanyol en la Lliga F va quedar lluny de ser el desitjat. El conjunt periquito tornava a competir en la màxima categoria femenina després de l’ascens de la temporada passada, però l’estrena va ser per oblidar.

Era un repte complicat, tothom n’era conscient en la prèvia. L’equip entrenat per Sara Monforte rebia el Real Madrid, l’equip que va quedar segon la temporada passada en la lliga, el primer dels mortals si s’obvia el ritme de puntuació exorbitant del Barça. Les blanques treballen per créixer progressivament cada temporada i poder apropar-se a les blaugrana. I ho van demostrar. Van passar per sobre d’un Espanyol voluntariós, però completament superat.

El partit es va complicar des de ben aviat. Passats els deu minuts, en una falta lateral, María Méndez va trobar el primer gol en una mala sortida de Romane Salvador. Deu minuts més va necessitar el Madrid per trobar el segon, obra de l’escocesa Caroline Weir, després que les de la capital espanyola robessin a camp contrari. Les locals van poder estabilitzar el partit al tram final de la primera part, fins i tot deixant algunes arribades, excessivament aïllades.

No va ser millor el tram inicial de la segona meitat. De nou, Weir va trobar el fons de la xarxa per marcar el tercer i sentenciar el partit després d’una bona jugada col·lectiva de les madridistes. Dos minuts va tardar a arribar el quart, en una nova acció ràpida per la banda dreta que va acabar amb gol d’Athenea. Ja a la recta final, Maite Oroz a fer gran la ferida anotant la maneta.

Començar perdent a casa per 0 a 5 està lluny de ser un inici idíl·lic. Tot i això, l’Espanyol és conscient del rival que tenia a davant i de l’objectiu de la temporada. Les de Sara Monforte arriben de segona i la cruesa del primer resultat no els fa perdre la il·lusió. És tan sols una jornada, queda un món. Les jugadores estan ja centrades en el que arriba. Dimecres rebran l’Europa en partit de la copa de la Reina. Diumenge (12 h) afrontaran la segona jornada de lliga, l’estrena a domicili. Serà precisament a Madrid, contra el Madrid CFF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)