Espanyol

Puado en volia tres

Espanyol. Tres gols del capità serveixen per tombar a l’Alavés i donar tres punts més a l’equip, que en suma set en les últimes tres jornades

Espanyol 3 Alavés 2

ESPANYOL:Joan García; Álvaro Tejero (Cardona, 57’), Omar, Cabrera, Kumbulla, Carlos Romero (Oliván, 85’); Jofre Carreras (Sergi Gómez, 75’), Kral, Aguado (Gragera, 57’), Puado; Alejo Véliz (Cheddira, 57’).ALAVÉS:Sivera; Tenaglia, Sedlar, Abqar (Mouriño, 64’), Manu Sánchez; Carlos Vicente, Jon Guridi (Guevara, 64’), Antonio Blanco (Jordán, 64’), Conechny (Villalibre, 78’); Stoichkov i Kike García (Toni Martínez, 64’).GOLS:1-0 (21’) Puado. 1-1 (35’) Conechny. 2-1 (56’) Puado. 3-1 (63’) Puado. 3-2 (68’) Tenaglia.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:a Kumbulla, Omar, Abqar, Sivera i Manu.PÚBLIC:24.238 espectadors a l’RCDE Stadium.

L’aturada de seleccions no ha aturat la dinàmica creixent de l’Espanyol. Els de Manolo González van vèncer ahir l’Alavés a casa (3-2) i han sumat set punts en les últimes tres jornades. Després d’un inici delicat, amb dues derrotes i sense ser capaç de marcar cap gol, els dubtes s’han esvaït ràpidament. És evident que serà una temporada molt complicada i ni un partit serà senzill, però també ha quedat clar que els futbolistes ho donaran tot i existeixen arguments per creure que assolir la permanència és una possibilitat més que real.

I un dels grans arguments és el capità: Javi Puado. Indiscutible en aquest inici, ahir va tenir el premi que buscava amb un hat-trick. El nivell mostrat contra el conjunt vitorià evidencia que l’atacant format al planter periquito ha de ser la pedra angular aquesta temporada. Té el talent per ser diferencial i és un jugador molt complet. Necessita fer créixer les seves xifres a primera i el partit d’ahir podria servir de punt d’inflexió. El seu primer hat-trick a primera; l’últim d’un jugador de l’Espanyol havia estat de Sergio García. No fa precisament poc.

L’olfacte golejador de Puado se suma a l’estrena de Véliz i Romero en la jornada anterior. L’equip, que no havia vist porteria en els tres primers partits, ha marcat cinc gols en 180 minuts. La plantilla té nivell per generar i per definir. Era qüestió de confiança i els de Manolo González no estan fent més que guanyar-ne.

Va tocar patir, no podia ser d’una altra manera. Malgrat col·locar-se 3-1 deixant el duel encaminat, no va tardar ni cinc minuts a arribar el 3-2 visitant. L’Alavés va insistir en la recta final i va fer bategar fort els cors dels més de 24.000 aficionats que van donar color a les graderies de l’RCDE Stadium. Però l’Espanyol va resistir. “Al final l’equip hi ha fotut el que tocava per tirar el partit endavant”, va destacar Manolo. L’Espanyol té ara a davant un calendari exigent, però els set punts són un coixí interessant: “Ara tenim una tranquil·litat que no teníem a la jornada 1. Llavors hi havia un coet preparat per fotre’m enlaire i ara estem una mica més tranquils tots”, va reivindicar el tècnic.

ELS VESTIDORS

El partit ha sigut igualat, al final l’equip hi ha fotut el que tocava per tirar el partit endavant
Manolo González
entrenador de l’espanyol
El meu primer ‘hat-trick’ a primera. Estic molt content sobretot perquè ha servit per guanyar
Javi Puado
capità de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)