Espanyol

Un líder que sempre respon

Espanyol. Després de ser clau en l’ascens, Puado s’estrena amb un ‘hat-trick’ per sumar tres punts d’or

“Me n’alegro per Puado, sobretot perquè a vegades se’l discuteix una mica.” Aquestes van ser les paraules de Manolo González després que el davanter anotés un hat-trick que va servir per guanyar l’Alavés. És una realitat, Javi Puado és un jugador que ha generat debat des que va debutar al primer equip. Ha tingut alts i baixos, però el seu talent i rendiment és innegable.

Des que va tornar de la seva bona cessió al Saragossa, Puado ha estat una peça clau de l’Espanyol. Ha jugat més de 150 partits en les últimes quatre temporades, i ha fet més de quaranta gols i més de deu assistències. Ha estat indiscutible i absolutament protagonista en els dos últims ascensos a primera. De fet, el fet que l’Espanyol aconseguís tornar a la màxima categoria fa uns mesos s’explica pel seu rendiment. El davanter barceloní va aparèixer en els moments clau, quan l’equip més ho necessitava. Va marcar tots els gols que va fer l’equip en el play-off, el de l’anada a Gijón que va acabar decantant la primera eliminatòria i els dos que van remuntar la final contra l’Oviedo.

Vint-i-vuit dianes amb l’Espanyol en dues temporades en la categoria de plata. Li queda petita i ho va tornar a deixar clar l’any passat. Ara té el repte de fer explotar les seves xifres d’anotació a l’elit. En els dos anys que ha jugat a primera amb l’Espanyol ha fet 11 gols. No són pocs, però el mateix Puado és ambiciós i en vol més.

El futbolista barceloní i format al planter arrenca la sisena temporada amb el primer equip i és conscient del rol que ha de tenir. “Sap la rellevància que té a l’equip i per al club, és de la casa i sent els colors”, destacava dissabte Manolo González. El pes futbolístic de Puado a la plantilla les últimes campanyes és evident, però aquest estiu converteix el seu rol en encara més important. Es manté com un dels capitans i la marxa de Braithwaite, sumada a la complicada situació econòmica que ha marcat el mercat, fa que el seu rendiment golejador sigui indispensable per aconseguir l’objectiu de la permanència. Va ser capaç d’obrir l’aixeta contra l’Alavés amb un brillant hat-trick, amb el braçalet posat. Està cridat a ser un líder, al vestidor i a la gespa, i ho ha acceptat.

48 GOLS

Puado suma quasi 50 dianes amb el primer equip, una quinzena a primera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)