Espanyol

Setmana curta per oblidar el pitjor partit de la temporada

Espanyol. Després de la desfeta a San Mamés, l’equip rebrà el Sevilla divendres

La millor notícia de la dura derrota de l’Espanyol dissabte a San Mamés és que tindrà l’oportunitat de deixar-la enrere més aviat del que és habitual. L’equip afronta una setmana curta, perquè rebrà divendres (21 h) el Sevilla a l’RCDE Stadium.

Els de Manolo González van fer el pitjor partit de la temporada en un dels escenaris on no es pot concedir gairebé res. L’Athletic va atropellar un Espanyol totalment irrecognoscible, especialment a la primera meitat. Va quedar clar que si aquesta plantilla no ofereix el 100% a cada minut queda lluny de poder competir per punts. I amb aquesta idea treballa l’equip blanc-i-blau, amb la de recuperar els trets identitaris que li han permès de sumar deu punts en les primeres jornades.

L’equip s’ha expressat especialment bé a casa. Tornar-hi ha de ser un refugi per esvair els dubtes que va deixar el duel a Bilbao i demostrar que va ser un accident, sobretot les formes. Arriba a Cornellà un Sevilla molt irregular, que ha tingut un inici de temporada complicat. És una oportunitat per tornar al camí del triomf i aconseguir la quarta victòria del curs, la quarta a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)