Espanyol

Manolo González: “Contra el Sevilla s’ha de guanyar com sigui”

L’Espanyol obre demà l’onzena jornada de lliga enfrontant-se al Sevilla a l’RCDE Stadium (21h). Els blanc-i-blaus volen retrobar-se amb la victòria i millorar la imatge i les sensacions que van oferir en la desfeta davant l’Athletic Club. El tècnic periquito, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia d’aquest duel. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com afronteu el partit?

“Tenim moltes ganes que arribi el partit de demà, i fer un gran partit a casa davant la nostra gent. Volem ser un equip competitiu que surti a buscar el rival i guanyar”.

Com està Puado?

“Dependrà de l’entrenament d’aquesta tarda. Estava previst que arribés al partit de Bilbao, i en el darrer entrenament es va ressentir. Avui sabrem com arriba. Els que segur que no arriben són Calero i Ünüvar”.

Sobre el rival, el Sevilla

“Me n’alegro molt per García Pimienta per la trajectòria que ha tingut, s’ho ha guanyat, tant en la seva època al Barça, després a Las Palmas, i ara al Sevilla. És un gran entrenador, ho ha demostrat amb fets i que s’ha guanyat estar a on està. El Sevilla cada dia és més competitiu, amb jugadors amb un potencial molt gran. A vegades és més difícil enfrontar-te a un equip molt ben treballat, que a un altre amb molt talent que no està treballat. En aquest cas, tenen alguns jugadors determinants, i a un molt bon entrenador”.

Importància d’aconseguir els tres punts a casa

“Els partits de casa són clau per aconseguir la permanència, i després necessitem millorar el nivell a fora. A casa l’equip ha de ser fiable, i demà hem de sortir a morir. No hi ha un altre. Demà s’ha de guanyar com sigui. L’equip competirà bé. Sortirà a guanyar el partit des del minut u, com sempre hem fet. A vegades millor i a vegades pitjor. Els partits a casa són molt importants”.

“Estem tots amb ràbia, desitjant que arribi el partit de demà per canviar la imatge de l’altre dia. Te’n pots anar a casa teva amb el cap ben alt i orgullós d’haver-te deixat la pell, després durant el partit hi ha molts condicionants. Veig a l’equip conscienciat per a demà sortir, competir i guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)