Esport i política

‘Ja n’hi ha prou’exigeix la reobertura dels pavellons en la reunió amb Gerard Figueras

La plataforma demana que es permeti la mobilitat intermunicipal als esportistes federats i l’inici de les competicions

La plataforma ‘Ja n’hi ha prou’ s’ha reunit aquest vespre amb el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, al qual ha elevat les principals demandes de l’esport de base i amateur. La principal és que es permeti la reobertura de pavellons, per al seus ús habitual, la pràctica esportiva, amb totes les mesures i protocols ja establerts. La plataforma, representada per diferents esports i clubs, també demana que es permeti la mobilitat intermunicipal als esportistes federats i l’inici de competicions adaptades i amb les mesures corresponents de protocols. A més, ha recordat a Figueras que els ajuts econòmics reconeguts han d’arribar de forma directa als clubs d’esport base i amateur i ales famílies.

Segons la plataforma, Figueras s’ha compromès a elevar, peticions, demandes i exigències a les persones i òrgans de preses de decisions perquè siguin tingudes en compte, Ha quedat palesa, per ambdues parts, que el futur govern de Catalunya ha de crear i dotar de recursos en una inajornable conselleria d’Esports, que hauria permès que el Sector no quedés en un grau d’indefensió total com ha succeït ara.

La plataforma ha traslladat “la incomprensió d’esportistes, entrenadors i entrenadores, directives, clubs i famílies per unes decisions incoherents, injustes i que comporten un greuge a nens, nenes i joves esportistes que necessiten tornar ja a l’activitat esportiva, per salut física i mental”.

El govern ha reconegut que pels propis informes que té Salut, la taxa de contagis en el món de l’esport és baixíssima i no arriba ni al 0,5%, taxa que el mateix que el govern qualifica de residual.

Des de la Plataforma s’ha valorat molt positivament el to i la predisposició de Figueras i ha emplaçat també el vicepresident Pere Aragonès i la consellera de Presidència Meritxell Budó a una propera trobada

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)