Esport i política

L’esport escolar torna dilluns

Covid-19. Els consells esportius reben el mateix tracte que les federacions i podran fer entrenaments en grups estables, com els federats des de l’anterior resolució del Procicat

“S’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar-se amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses.” És el que diu una de les mesures de flexibilització anunciades pel Procicat, que entren en vigor demà passat i que posen fi a un dels greuges que limitaven la pràctica de l’esport de base fos quin fos el nivell, des que fa quinze dies s’aixecaven les restriccions per als federats, que podien entrenar-se i, en el cas de les categories que donen accés a l’àmbit estatal, competir.

L’esport escolar, aturat amb les mesures aplicades el 7 de gener, es podrà reprendre, amb confinament comarcal, un cop el govern ha escoltat les reivindicacions que li feien reconèixer les “anomalies i contradiccions” en les mesures vigents.

Un cop valorades les dades epidemiològiques, els membres del Procicat mantenen el gruix de les restriccions amb tres excepcions, una de les quals és la que obre la porta a l’esport escolar.

Es reprenen totes les extraescolars, però només a infantil i primària. Els caus, esplais i agrupaments escoltes també es poden reprendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)