Internacional

El United es llueix

Europa League. L’equip entrenat per Solskjaer aprofita que el Lask Linz es deixa anar en els darrers deu minuts i encarrila l’eliminatòria etzibant una ‘maneta’ a domicili

No és clar què passarà amb l’Europa League, però, per si de cas, el Manchester United es va assegurar la classificació per als quarts de final després de vèncer per 0-5 el Lask Linz. L’equip de Solskjaer va aprofitar que el conjunt austríac es va deixar anar en els instants finals i, en un esprint en els darrers deu minuts, va marcar tres gols que li van donar una classificació que encara s’ha d’oficialitzar en el partit de tornada.

Els red devils no van ser els únics que van encarrilar l’eliminatòria. També ho va fer el Basilea, que va guanyar l’Eintracht de Frankfurt a fora de casa també per 0-3, amb dos gols en la part final de l’enfrontament. El Leverkusen també es va aplanar el camí en el partit d’anada amb un resultat que en cap moment va perillar gràcies a un penal de Havertz que va encaminar el partit.

El Shakhtar va signar la quarta victòria (de sis partits) a domicili de l’eliminatòria amb un gol de Marcos Antonio a vint minuts del final. L’Istanbul va ser l’únic equip que va guanyar a casa, però ho va fer in extremis amb un gol de Visca quan el partit s’encaminava a l’igualada. I el Wolverhampton, l’equip que va eliminar l’Espanyol en els setzens de final, va aconseguir el seu objectiu: marcar a Atenes. El partit va acabar en igualada (1-1).

Istanbul - Copenhagen 1-0
1-0 (88’) Visca.
Frankfurt - Basilea 0-3
0-1 (27’) Campo. 0-2 (73’) Bua. 0-3 (85’) Frei.
Lask Linz - United 0-5
0-1 (28’) Ighalo. 0-2 (58’) James. 0-3 (82’) Mata. 0-4 (91’) Greenwood. 0-5 (93’) Pereira.
Olympiacos - Wolves 1-1
1-0 (54’) El Arabi. 1-1 (67’) Pedro Neto.
Rangers - Leverkusen 1-3
0-1 (37’) Havertz, de penal. 0-2 (67’) Aranguiz. 1-2 (75’) Edmundson. 1-3 (88’) Bailey.
Wolfsburg - Shakhtar 1-2
0-1 (16’) Junior Moraes. 1-1 (48’) Brooks. 1-2 (73’) Marcos Antonio.