Internacional

La Premier allarga la suspensió fins al 30 d’abril

Futbol internacional. La FA assegura que la competició es completarà quan sigui possible

El futbol anglès, incloent la Premier League, no tornarà fins, com a mínim, el 30 d’abril. Això si, la federació anglesa (FA) assegura que la temporada es completarà quan sigui possible. Aquestes conclusions han sortit de la reunió mantinguda avui pels diferents agents implicats en el futbol britànic amb la idea d’establir una estratègia davant el brot de coronavirus. “Estem units en el nostre compromís de continuar amb la temporada de 2019-20 i d’assegurar que totes les competicions domèstiques i europees es juguin al més aviat possible, quan sigui segur fer-ho”, va explicar la FA en un comunicat.

Les normes per les quals es regeix el futbol anglès mantenen que la temporada no pot acabar més tard que l’1 de juny, però el consell de la FA ha acordat “augmentar aquest límit indefinidament.” Addicionalment, a més s’ha acordat que el futbol professional a Anglaterra es posposi fins, com a mínim, el 30 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)