Internacional

Ceferin: “Si no acaba abans del 30 de juny, el curs es perdrà”

Futbol. La UEFA contempla totes les possibilitats per poder tancar aquest curs, en funció de quan s’acabi la crisi del coronavirus

El president de la UEFA, l’eslovè Aleksander Ceferin, assegura que hi ha un “Pla A, B i C per acabar la temporada, tenint en compte que ningú sap quan acabarà la pandèmia”. En una entrevista al diari italià ‘La Repubblica’, Ceferin ha considerat les diferents hipòtesis en què treballa l’organisme que presideix depenent de l’evolució de la crisi mundial per coronavirus. “La primera, començar a mitjans de maig, juny o fins i tot a finals de juny. També hi ha l’opció d’acabar aquesta temporada en el començament de la següent. Si les Lligues tornen a començar es podrien compartir dates amb la Champions i l’Europa League. Millor acabar el campionat, fins i tot a porta tancada i a l’estiu. L’important és començar de nou abans de finals de juny, en cas contrari la temporada es perdrà ”, ha sentenciat. “També hi ha la proposta d’acabar aquesta temporada quan hauria de començar la pròxima, que s’iniciaria una mica més tard. Caldria treballar també pel que fa als contractes dels jugadors i els períodes de fitxatges”, hi ha afegit.

El màxim mandatari de la UEFA no ha exclòs la possibilitat de “superposar els calendaris nacional i internacional”, i ha afirmat que li resulta difícil imaginar els partits sense espectadors, per bé que també ha deixat una porta oberta a aquesta possibilitat. “No imagino les finals de les copes europees a porta tancada”, ha conclós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)