Internacional

El Borussia Dortmund torna als entrenaments

Bundesliga. El club alemany tornarà demà a exercitar-se però només d’una forma limitada per a la preparació física i només per parelles

El Borussia Dortmund tornarà demà als entrenaments, encara que només de forma limitada, per a la preparació física i només per parelles, per a recuperar certa normalitat malgrat la crisi del coronavirus, que ha obligat a suspendre la Bundesliga. Així ho ha explicat en el canal d “Sport1” l’internacional alemany Emre Can, encara que el club no l’ha fet públic.

Replicant l’estratègia del seu gran rival en la Bundesliga, el Bayern de Munic, els jugadors del Dortmund han passat dues setmanes i mitja confinats -per a descartar una infecció- i ara reprendran l’activitat física per parelles, limitant així les possibilitats d’infecció. “Crec que continuarem fent el que vam estar practicant en les últimes dues setmanes”, ha dit Can en referència al pla físic que els va preparar el seu entrenador, Lucien Favre. Aquestes taules inclouen exercicis amb màquines de pesos, córrer i bicicleta estàtica. “No es pot fer molt en aquests moments”, ha dit el migcampista.

Els jugadors del Dortmund han renunciat a part del seu salari durant la crisi del coronavirus i el club, l’únic que cotitza en borsa de la Bundesliga, ha subratllat que no contempla l’opció de la reducció de jornada per la crisi.“M’agradaria tornar a jugar demà. Però sé que no és possible”, va reconèixer Can.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)