Més futbol

Iniesta: “Al Japó van minimitzar les conseqüències des del primer minut”

Futbol. L’ex jugador del Barça considera que no es pot preveure quan es reprendrà la lliga estatal

Segons Andrés Iniesta, al Japó “la situació és de control” malgrat l’estat d’alerta declarat pel coronavirus. L’ex jugador del Barça ha parlat durant la seva participació en la marató solidaria #YoMeCorono, que organitza l’humorista Carlos Latre amb l’objectiu de recaptar fons per trobar la vacuna contra el coronavirus. El manxec ha destacat també que els japonesos van prendre molt ràpidament mesures preventives contra la pandèmia. “Fa tres mesos, més o menys, des que va començar tot aquí i la sensació és de control. La gent surt al carrer. Van tancar escoles i esdeveniments amb molta gent des del minut un i tot això ha minimitzat les conseqüències”, ha comentat.

Sobre el seu dia a dia, el futbolista del Vissel Kobe, explica que treballa segons el pla individual que li marca el seu cos tècnic i que contacta amb el preparador físic per videoconferència. “Afortunadament, vivim en una petita illeta i podem sortir a caminar i a córrer. Així mantenim la forma”, hi afegeix.

Per altre banda, Iniesta no amaga la preocupació que té pel que passa al seu país natal. “A la meva família tots estan bé, afortunadament, però des de fora la situació es viu amb angoixa, amb preocupació. Estic desitjant que passi ràpid”, confessa.

El manxec considera que no es pot pensar ara en la represa de la lliga estatal: “És molt imprevisible tot el que està passant i em sembla complicat que es pugui tornar a jugar aviat. Confiem que les cosses canviïn i que a l’estiu es pugui acabar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)