Internacional

Coutinho, atret per la Premier

Internacional. El Bayern no executarà l’opció de compra de 120 milions d’euros pel futbolista propietat del Barça i el futbolista es perfila per un retorn a Anglaterra

El futur de Philippe Coutinho és una incògnita: cedit ara mateix pel Barça al Bayern, els bavaresos no executaran l’opció de compra de 120 milions. L’escenari mercantil en el futbol canviarà de valent (sembla que s’acabaran les grans despeses de fitxatges) però d’altra banda també sembla poc probable que el Barcelona es quedi amb ell. Així les coses, Coutinho es vol tornar obrir pas en el país on va brillar: Anglaterra.

“Coutinho estaria encantat de tornar a la Premier League”, ha manifestat el seu representant, Kia Joorabchian, en una entrevista a Sky Sports: “Tot és una possibilitat. Després del partit de Champions que va jugar a Anglaterra hi vam parlar força. La Premier League és una lliga en la qual ell sempre ha gaudit”. Joorabchian també va manifestar els dubtes sobre el futur a partir d’aquesta crisi: “La qüestió és quines seran les condicions de tots els clubs, inclòs el Barcelona i tots els clubs de la Prmier League al final de la pandèmia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)