Internacional

El futbol tornarà a Portugal el juny o juliol

Internacional. Així ho ha avançat el primer ministre Antonio Costa. El jerarca ha incidit en què estudien diverses mesures per poder jugar amb públic la represa del campionat

El futbol portuguès podria tornar als estadis en els mesos de juny o juliol per a concloure les deu jornades de lliga pendents, segons ha indicat el primer ministre António Costa. El jerarca ha avançat la decisió durant una entrevista amb el setmanari portuguès “Expresso” que la lliga de Portugal pretén finalitzar la temporada durant els mesos de juny i juny i també s’ha referit a la volta dels aficionats als estadis. “Per al públic hi ha diverses solucions, pot ser totalment a porta tancada o amb llocs reservats distribuïts per tot l’estadi”, ha afirmat el primer ministre.

Portugal prepara la recuperació progressiva de l’activitat del país a partir de maig amb un guió que persegueix “reanimar sense descontrolar”, segons va advertir António Costa, ja que “el virus no hiberna a l’estiu”.

Portugal comptabilitza fins avui un total de 687 víctimes mortals (30 més que ahir) i 19.685 contagis (663 més que la jornada precedent).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)