Internacional

La UEFA demana “encaridament” que s’acabin les lligues

Futbol internacional. El màxim organisme del futbol europeu orbre la porta també als casos en què no es pugui reprendre la competició

La UEFA ha recomanat als representants de les 55 associacions membres, en una reunió per videoconferència, que s’acabin les competicions nacionals de Primera divisió i de Copa, cancel·lades de moment davant la crisi sanitària causada per la propagació de la Covid-19 per tot el continent.

L’organisme presidit per Alexander Ceferin anuncia, en un comunicat, que “es va recomanar encaridament que s’acabessin les competicions nacionals de lliga i copa”, però obre la porta a les cancel·lacions en circumstàncies especials. “S’escoltaran alguns casos especials una vegada que s’hagin desenvolupat les directrius relatives a la participació en les competicions europees, en cas que es cancel·li una lliga .” Les decisions sobre totes aquestes qüestions s’anunciaran oficialment després del Comitè Executiu que se celebrarà aquest dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)