Internacional

A Holanda no hi haurà futbol, com a mínim, fins al setembre

Futbol internacional. Encara no se sap si l’Ajax, líder amb els mateixos punts que l’AZ Alkmaar, serà proclamat campió de lliga

El primer ministre holandès, Mark Rutte, ha anunciat que no hi haurà futbol en el seu país, com a mínim, fins el pròxim 1 de setembre de 2020. El polític ha confirmat que la prohibició de tots els esdeveniments amb llicència esportiva s’estén des de l’1 de juny a l’1 de setembre, per la qual cosa l’Eredivisie i l’Eerste Divisie (la segona divisió) no es disputaran fins finalitzat el mes d’agost.

L’anunci de l’Executiu xoca de front amb el calendari de la Federació Holandesa de Futbol, que havia recomanat als clubs tornar amb entrenaments individuals el 15 de maig, en grups petits una setmana després i tota la plantilla a partir de l’29 de maig. Segons aquest pla, ara paralitzat, els partits de l’Eredivisie s’haurien jugat entre el 19 de juny i el 31 de juliol.

El gran debat que ara es presenta és veure si es donarà per acabada la temporada. Alguns clubs volen que així sigui. El problema principal serà que, a diferència de la veïna Bèlgica, on el Bruixes va ser proclamat campió, l’Ajax és líder a Holanda amb els mateixos punts que l’AZ Alkmaar. La decisió es presenta polèmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)