1a divisió

L’AFE exigeix garanties a Sanitat i al CSD

Futbol. El sindicat ha enviat una carta a Salvador Illa i a Irene Lozano en què els trasllada les inquietuds dels futbolistes pel que fa al retorn a la feina

L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha enviat una carta dirigida a Salvador Illa, ministre de Sanitat, Consum i Benestar Social, i una segona dirigida a Irene Lozano, presidenta del Consell Superior d’Esports, en les quals ha traslladat a tots dos la inquietud dels futbolistes de primera i segona divisió en relació amb el retorn esglaonat als entrenaments i a la competició oficial. L’AFE, que en les últimes hores s’ha reunit amb els capitans de tots els clubs per parlar de la greu situació actual, exigeix a Sanitat i al CSD plenes garanties de seguretat abans de fer efectiu aquest retorn a l’activitat.

En el comunicat emès pel sindicat de futbolistes es remarca que “la salut és el més important, no com un element individual, sinó com un sentit de la coresponsabilitat col·lectiva per a tots els que participen en aquesta activitat, sense oblidar-nos de les nostres famílies”. “Com a col·lectiu, en un escenari de pandèmia, ens preocupa que aquest procés d’incorporació a la rutina de la competició no estigui marcat per unes normes clares i determinades pel Ministeri de Sanitat, que és el que ens dona tota la garantia perquè s’evitin situacions de contagis no desitjables, amb afectació a un col·lectiu concret”, hi afegeix el comunicat.

Una Champions sense VAR?

El comitè executiu de la UEFA es reuneix de nou aquest dijous de forma telemàtica per continuar parlant del calendari futbolístic i de les mesures a aplicar per tal de poder acabar la temporada. Segons una informació d’RMC Sport, les eliminatòries que falten per finalitzar la Champions League i l’Europa League d’aquesta temporada 2019/20 podrien disputar-se el mes d’agost sense la tecnologia del VAR, per una qüestió d’incompatibilitat amb el protocol i les distàncies de seguretat entre els àrbitres que assumeixen aquesta funció a la sala del VAR. El tema serà abordat en aquesta pròxima reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)