1a divisió

Obligats a guanyar per no perdre de vista el Barça

1a divisió. El Real Madrid rep el València a l’Alfredo Di Stéfano amb l’obligació de sumar els tres punts per no despenjar-se del líder

A cinc punts del Barça des de dimarts a la mitjanit, el Real Madrid no pot fer una altra cosa que guanyar el València aquesta nit, a l’Alfredo Di Stéfano, si no vol veure’s perillosament allunyat del lideratge de la lliga quan queden nou jornades. L’equip de Zidane, però, haurà d’oferir alguna cosa més del que va demostrar en el seu retorn a la competició, contra l’Eibar, per superar els jugadors d’Albert Celades. En aquest sentit, s’espera que el tècnic francès descarti comptar amb Gareth Bale i Vinícius, intranscendents durant la segona part del partit de diumenge, en l’onze inicial. Per contra, sembla segura la titularitat d’Isco Alarcón, acompanyant Benzema i Hazard a la davantera, i de Fede Valverde, al costat de Casemiro i Kroos al mig del camp. A la defensa, Carvajal podrà, finalment, sortir d’inici, després de superar els seus problemes al turmell, i Mendy s’albira com a titular al lateral esquerre per donar descans a Marcelo. En tot cas, el madridisme espera, sobretot, tornar a veure Marco Asensio. Nou mesos després de la greu lesió que es va fer, el futbolista mallorquí està a disposició del seu entrenador, que contra l’Eibar, tot i el 3-0 amb què va acabar la primera part, no el va fer jugar.

El València també arriba al partit amb urgències. Distanciat una mica més de la zona Champions després del decebedor derbi contra el Llevant, els de Mestalla visitaran Madrid amb una defensa de circumstàncies. Lesionats Garay i Paulista, i amb Diakhaby en el punt de mira per les seves últimes actuacions, el més normal és que la parella de centrals la formin Coquelin i el jove Hugo Guillamon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)