1a divisió

Melero López i el VAR acaparen els focus

1a divisió. El Real Madrid rep avui el Mallorca, en un partit en què l’actuació arbitral estarà sota la lupa després de les últimes polèmiques

El gol anul·lat a Januzaj per un rigorós fora de joc posicional de Mikel Merino en l’últim partit contra la Real, el dubtós penal de Diego Llorente a Vinícius, el control amb la part superior del braç de Benzema abans de batre a Remiro, el gol anul·lat a Rodrigo també per un teòric fora de joc previ el dia del València, el fora de joc no assenyalat a Benzema en el partit contra l’Eibar... La llista és llarga. Que ho preguntin a Gerard Piqué. Tot el que a Madrid es veu d’un color, a Barcelona es veu d’un altre. Futbol. Sigui com sigui, avui a l’estadi Alfredo Di Stéfano tots els ulls estaran posats en la figura de Melero López. També en el VAR. Tota la polèmica arbitral que ha envoltat el conjunt blanc les últimes tres jornades contextualitzen el Madrid-Mallorca d’aquesta nit.

L’equip de Zidane defensa lideratge contra un Mallorca necessitat de punts, que lluny de l’Iberostar Estadi només n’ha sumat quatre en tota la temporada. Moreno recupera Raíllo a l’eix de la defensa i Zidane recupera Isco. Casemiro és baixa per sanció i Ramos, que arrossega un cop al genoll del partit de Sant Sebastià, ha entrat en la llista, però podria descansar en benefici de Militao.

El Mallorca ja sap què és jugar a l’Alfredo Di Stéfano. Ho va fer la temporada 2013-14 quan militava en la segona B. Aquell dia, va guanyar per 1-2 contra el Castilla, amb Marco Asensio encara en l’equip balear. Ha plogut molt.

19 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 5

3 Partits perduts 18

57 Gols a favor 29

21 Gols en contra 50

LES FRASES

La polèmica arbitral? Cadascú fa la seva feina i el treball de cadascú ja és prou difícil. Jo em dedico a preparar bé els partits; la resta no m’interessa
El Madrid és un club gran i és normal que se’n parli cada dia. És la feina de la premsa...
Zinedine Zidane
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)