1a divisió

Un Madrid al ralentí

1a divisió. El conjunt blanc no requereix d’una gran versió per acabar liquidant un Mallorca voluntariós però insuficient, sense resposta als gols de Vinicius Júnior i Sergio Ramos

r. madrid 2 mallorca 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Valverde, Luka Modric (Isco, 70’), Bale (Marco Asensio, 70’), Vinicius Júnior (Mariano, 83’), Eden Hazard (Toni Kroos, 61’) i Benzema (Brahim Díaz, 83’).MALLORCA:Manolo Reina, Alejandro Pozo, Valjent (Fran Gámez, 61’), Raíllo, Sedlar, Lago Júnior (Salibur, 70’), Ibrahim Baba (Luka Romero, 84’), Aleix Febas (Salva Sevilla, 61’), Dani Rodríguez, Take Kubo i Budimir (Cucho Hernández, 61’).GOLS:1-0 (19’) Vinicius Júnior. 2-0 (56’) Sergio Ramos.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Targetes grogues a Sergio Ramos, Modric, Ferland Mendy, Toni Kroos i Budimir.

El Madrid aguanta i, a falta de set partits per acabar la cursa de fons que manté amb el Barça pel títol, continua líder després de despatxar un Mallorca més que digne però sense la pólvora i la contundència d’un conjunt blanc que de nou va tenir la complicitat del VAR per començar a posar fil a l’agulla.

Encaixat en un 5-3-2, el Mallorca va exhibir un bon to a la ciutat esportiva de Valdebebas, discutint la pilota al Madrid en el primer acte i gaudint d’alguna ocasió manifesta, però la contundència el va fer anar a remolc ben aviat, quan Vinicius Júnior, penetrant per l’esquerra, va evitar la sortida de Manolo Reina amb una definició sorprenentment ben calibrada, en una acció, això sí, precedida per una falta de Carvajal a Dani Rodríguez que ningú va saber apreciar. Així, el Madrid va trobar petroli després que Courtois hagués hagut de comparèixer per desbaratar un xut de Baba. I, sense jugar bé, l’equip blanc encara hauria pogut fer més sang en la primera part en una altra arribada de Vinicius que aquesta vegada es va estavellar al travesser.

En una nit en què va estar lluny d’una versió convincent, però, el Madrid no va patir i poc després de reprendre’s el joc, ja va trobar el gol de la calma amb una falta molt ben executada per Sergio Ramos, directa a l’escaire de la porteria.

Amb el partit ja resolt, i tot i que amb orgull el Mallorca va intentar-ho fins al final, Vicente Moreno va aprofitar una nit sense història per donar-li transcendència fent debutar l’atacant Luka Romero, el més jove en la història de la lliga amb tan sols 15 anys i 219 dies.

NOVA POLÈMICA

El col·legiat no va veure una falta de Carvajal prèvia al gol de Vinicius Júnior

HISTÒRIA

15
anys i 219 dies
té Luka Romero, el debutant més jove de la història de la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)