Internacional

Thiago busca nous reptes

Internacional. El mig argumenta que la seva marxa del Bayern, després de set anys, és una qüestió purament esportiva. L’exblaugrana se sent seduït per la premier i treballar amb Klopp

Thiago Alcántara s’ha acomiadat dels afeccionats del Bayern amb un emotiu vídeo en el qual assegura que la seva decisió de marxar al Liverpool té raons merament esportives i que el club bavarès continuarà sent sempre la seva casa.”La meva decisió ha estat una decisió esportiva. Com a jugador vull assumir nous reptes i continuar evolucionant. El Bayern continuarà sent sempre la meva casa”, ha dit Thiago en el vídeo. Així doncs, l’exblaugrana tanca una etapa de set anys amb el conjunt de Baviera i un colofó espectacular amb forma de triplet. El futbolista ha meditat molt la seva decisió final i fins i tot ha verbalitzat que ha pres la decisió més difícil de la seva carrera esportiva. “Em sento orgullós d’haver arribat com un jove ple de somnis i anar-me’n ara ple del club, de la seva història i de la seva cultura. Aquí he après a estimar una tradició de la qual ara m’acomiado però que no oblidaré mai”, ha reblat l’internacional espanyol.

Thiago marxa al Liverpool on posarà el seu talent en la lliga més competitiva del món: la premier. Però el procés de seducció final ha estat posar-se a les ordres de Jürguen Klopp. El tècnic del Liverpool considera a Thiago un dels millors migcampistes del món i sap que amb el seu talent el seu equip tindrà més opcions de competir en totes les competicions. De fet, Thiago entra dins d’un projecte guanyador, el de l’actual campió de la Premier, i fa dos anys de la Champions. El Liverpool és un equip purament vertical però amb Thiago serà poliglota gràcies a la seva pausa i visió de joc. El mig signa per quatre temporades amb els reds. que han pagat 30 milions de traspàs. El jugador acabava contracte el 2021 amb el Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)