Copa Catalunya

La final de la copa Catalunya 2019/20, abans de l’inici de la lliga

Copa Catalunya. El partit que decidirà el campió entre el Llagostera i l’Hospitalet podria jugar-se el divendres 9 o el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre, just l’últim abans no comenci el campionat a segona B, categoria on militen els dos finalistes

La final de la copa Catalunya absoluta 2019/20 que han de disputar el Llagostera i l’Hospitalet està més a prop de tenir un desenllaç definitiu. Ajornada una vegada per falta d’entesa entre els clubs i l’ens esportiu, canviada de seu –primer s’havia de disputar a Vic i finalment es jugarà a Terrassa– i, posteriorment, suspesa sense dia per culpa de la pandèmia del coronavirus, sembla que es disputarà just abans de l’inici de les lligues de segona B i tercera.

La data que més agrada a la FCF, l’Ajuntament de Terrassa i a TV3, que retransmetrà el matx per Esport3, és el divendres 9 d’octubre a les 20.00 h, i té el vistiplau del Llagostera, tot i que falta el de l’Hospitalet.

Si no s’acaba disputant divendres, els implicats aposten que el partit es jugui el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre, l’últim abans no comencin la lliga a segona B competició en la qual jugaran els dos implicats, enquadrats en el mateix subgrup A del grup 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)