Copa Catalunya

Pitu Comadevall: una copa per tancar el cercle

Copa Catalunya. El mig va tornar a jugar amb el Llagostera 16 mesos després. El saltenc aspira a alçar el trofeu i deixar enrere els moments durs

498 dies després de tenir una greu lesió al genoll, la fatídica tarda del 25 de maig del 2019 en l’anada de l’eliminatòria de campions del play-off d’ascens a segona B, Pitu Comadevall torna a sentir-se futbolista després de jugar uns minuts del partit amistós entre el Llagostera i l’Espanyol B. El migcampista es va trencar els lligaments encreuats i el menisc intern i extern, una lesió que se li va complicar després d’una primera operació, però que finalment ha pogut superar després de passar una altra vegada per la sala d’operacions i esquivar els obstacles en forma de confinament i limitacions en la recuperació per culpa de la pandèmia de coronavirus: “Estic molt content de tornar a jugar un partit. M’ha costat molt arribar fins aquí i he hagut de combatre els problemes del genoll provocats per la lesió i la pandèmia, que en un moment clau de la recuperació em va fer aturar la progressió i endarrerir la reaparició”, comenta el saltenc, que als seus 36 anys ha tornat a demostrat una capacitat de superació brutal: “No havia comptabilitzat els dies. 498 són molts, però me n’han sobrat dos per arribar a 500 [riu]. A l’inici et passa pel cap la possibilitat de plegar, però amb el suport del club i dels més propers vaig decidir centrar-me al cent per cent en la recuperació. Retirar-me per això hauria estat trist i un cop mental per a mi”, explica el capità del conjunt llagosterenc.

Pitu, com la resta de companys, està a punt per enfrontar-se a l’Hospitalet en la final de la copa Catalunya que es disputarà demà a l’Olímpic de Terrassa contra l’Hospitalet. Després de veure fa dos cursos des del llit de l’hospital com el seu equip pujava de nou a segona B, Pitu desitja alçar la primera copa de la història del Llagostera i d’alguna manera tancar el cercle: “Seria com girar full i oblidar-me dels mals moments per començar de nou i centrar-me en la nova temporada. Em falta ritme però vull tornar a estar al cent per cent per ajudar el meu club a dins del terreny de joc, el que sempre he volgut fer”, sentencia Pitu Comadevall, una institució al Llagostera i a tot el futbol català.

LES REACCIONS

Estic molt content de tornar a jugar. M’ha costat arribar fins aquí, ja que he hagut d’esquivar problemes al genoll, però també una pandèmia
Alçar la copa seria com girar full, oblidar els mals moments, començar de nou i ajudar des del camp
Pitu Comadevall
Migcampista del llagostera

LLARGA ESPERA

498
dies
han passat des que Pitu es va lesionar (el 25 de maig del 2019) fins que ha tornat a vestir-se de curt (el 4 d’octubre).

Dubasin, cedit pel Girona fins al final del curs

El Llagostera i el Girona van anunciar l’acord pel qual Jonatan Dubasín jugarà amb els llagosterencs fins al 30 de juny del 2021 com a cedit. L’extrem internacional en categories inferiors per Bèlgica va arribar al Girona el 2018 i va competir com a blanc-i-vermell a l’equip juvenil de divisió d’honor. El curs passat, l’atacant va jugar a tercera amb la Unió (22 partits, 5 gols) i enguany farà el salt a 2a B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)