Champions

El Madrid torna a perdre amb el Xakhtar (2-0) i es fica en un embolic

Champions League. Els blancs cauen a Ucraïna i afrontaran un cara o creu contra el M'Gladbach en l'última jornada

El Real Madrid torna d’Ucraïna tocat, de nou sacsejat per un Xakhtar Donetsk que ha foradat la porteria de Thibaut Courtois en la segona meitat fins en dues ocasions i que deixa el conjunt de Zinedine Zidane en una situació límit. Encara depèn d'ell mateix en l'última jornada, gràcies a la victòria de l'Inter al camp del Borussia Mönchengladbach (2-3) aquest vespre, un resultat que deixa el grup convertit en un polvorí. Cap dels quatre equips està classificat, tots poden passar, tots depenen d'ells mateixos i tots poden quedar eliminats. Els partits seran Madrid (7 punts)-Borussia (8) i Inter (5)-Xakhtar (7) i en el cas dels blancs, poden ocupar qualsevol de les quatre posicions del grup, inclosa l'última, que els deixaria fora fins i tot de l'Europa. Avui el Madrid ha controlat en la primera meitat, ben cohesionat i fins i tot amb alguna ocasió clara de gol, especialment una rematada de Marco Asensio al pal.

Amb el pas dels minuts, però, i sota un fred notable a Kíev, el Madrid s’ha anat destensant, han anat apareixent espais i el Xakhtar ha estat precís, primer amb Dentinho aprofitant una badada de Varane per marcar a plaer i posteriorment amb un molt bon gol de l’israelià Solomon que deixa el Madrid en una situació molt compromesa i Zidane en el centre de la diana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)