Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“És un bon moment però hem de seguir treballant”

“Abans d’acabar el partit contra l’Albacete no sabia ni si jugàvem dimecres o dijous”, va comentar ahir Francisco en la prèvia del partit contra el Logroñés. La mostra més clara de la filosofia del partit a partit de la qual el tècnic andalús és un ferm defensor. Per això el tècnic no vol ni valorar les ratxes i només pensa a sumar els tres punts. “Encadenar una tercera victòria beneficia a qualsevol, però ja ni hi penso, en les dues últimes victòries. Només em preocupa guanyar el Logroñés, en un partit important perquè després tindrem tots els mateixos partits i la classificació serà realista per primera vegada”, comenta Francisco, a qui tampoc el preocupa poder empatar a punts amb les posicions de play-off: “És positiu perquè seria una gran notícia per a l’afició, que ens vol veure allà, però no em puc permetre el luxe de pensar en això. Hem d’aconseguir fer un bon partit i seguir creixent, i és que el Logroñés no ens posarà les coses gens fàcils. Sí que han encaixat tres derrotes, però fins fa deu dies estaven en una ratxa increïble de sis victòries. És un equip ben treballat, molt versàtil i dinàmic.”

El que sí que va reconèixer el tècnic és que el futur proper comença a tenir un color diferent. “Estem en el millor moment, en gran part perquè estem recuperant gent. Ara bé, ningú ens ha regalat res i si estem en un bon moment és perquè treballem bé, i ho hem de seguir fent. Aquest és el camí, treballar junts, en atac i en defensa, ser solidaris i tenir molta implicació”, comenta el tècnic, que comença a tenir un onze de gala: “Hem utilitzat més de trenta jugadors i ara podem trobar una base i tenir una mica de continuïtat. Però compto amb tots i hi seguirà havent rotacions perquè tenim una plantilla competitiva dissenyada per jugar com ara amb dos puntes, que ens dona presència a l’àrea amb els extrems verticals.”

Rodríguez: “El Girona és dels cinc millors”

El tècnic del Logroñés, Sergio Rodríguez, va admetre que el partit d’avui pot ser un punt d’inflexió per a ells: “Ens volem reivindicar després d’una mala ratxa i superar un gran equip com el Girona, que va de menys a més i està entre els cinc millors equips de la lliga, i està recuperant gent molt important com Stuani que poden marcar la diferència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)