Girona

Pérez Pallás tornarà a “vigilar” dilluns el Girona des del VAR

Girona. El gallec és el protagonista de l’expulsió de Stuani en la final contra l’Elx i del polèmic partit contra el Mallorca

El Girona es tornarà a trobar la vigilància de Pérez Pallás des de la sala del VAR. Serà dilluns, en el partit que enfrontarà els gironins i el Rayo Vallecano a Montilivi (19h). El Girona té una història recent fosca amb Pérez Pallás, que és qui va instar López Toca a expulsar Cristhian Stuani en la tornada de la final d’ascens a primera contra l’Elx. I fa menys d’un mes, va tornar a ser protagonista en un partit en què els gironins van ser víctimes de decisions arbitrals molt polèmiques. Pérez Pallás, des del VAR, va fer anul·lar un gol a Pablo Moreno (hauria estat l’1-1) per una empenta que González Esteban no havia apreciat al camp i que el defensa del Mallorca ni havia protestat. En aquell partit, l’encarregat del VAR no va alertar l’àrbitre sobre una entrada duríssima de Ruiz de Galarreta. A més, González Esteban va expulsar Jonas Ramalho i, ja amb el partit acabat, Mamadou Sylla.

Dilluns, Pérez Pallás assistirà des del VAR Alejandro Muñiz Ruiz, l’àrbitre designat per al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)