Girona

Un doblet de Stuani dona el tercer triomf seguit al Girona (2-0)

2adivisió A. L’estrena golejadora de l’uruguaià impulsa l’equip blanc-i-vermell contra el Logroñés

Cristhian Stuani ha estat el gran protagonista del partit que el Girona tenia pendent contra el Logroñés, de la segona jornada. L’uruguaià, que no havia marcat en una arrencada de lliga marcada per una absència llarga, ha impulsat l’equip amb un doblet que ha donat la tercera victòria consecutiva als blanc-i-vermells, que no feien 9 punts de 9 des que jugaven a primera. El Girona, ja amb la classificació al dia sense cap partit pendent, atrapa la puntuació de la zona de play-off d’ascens a primera.

El Girona ha manat des del començament. Ha assumit el control de la pilota i ha trepitjat molt més el camp rival que el Logroñés, que ha plantejat una defensa amb tres centrals i ha cedit la iniciativa als locals. En faltes laterals, però, el conjunt de la Rioja ha creat un parell d’ensurts, sobretot en una rematada de cap de Bobadilla (18’). A l’altre costat, Stuani ha fet una rematada tímida amb l’esquerra (7’) i un cop de cap forçat després d’una bona acció de Samu Saiz (40’). Mamadou Sylla ha estat massa generós en voler buscar l’uruguaià (16’). El Girona també ho ha provat amb un xut de Yoel Bárcenas i una falta de Gumbau, però li ha faltat contundència per traduir la superioritat abans del descans.

El Girona ha rebut un ensurt gros just abans de l’1-0, en un xut de Bogusz des de lluny que Juan Carlos ha tret amb encert (56’). I just després, el gol. La reaparició. La llum. Cristhian Stuani, amb una volea dins l’àrea, tal com venia, ha fet bona una centrada amb el cap de Calavera (58’). Mamadou Sylla ha tingut una ocasió d’or per liquidar el partit, però no ha sabut aprofitar l’assistència de Stuani i el seu xut, sol dins l’àrea, ha tocat al pal (67’). Els dos davanters s’han intercanviat els papers de seguida, i això sí que ha funcionat. Mamadou ha buscat Stuani dins l’àrea petita, i l’uruguaià, tota una garantia, ha fet el segon (69’).

El partit s’hauria pogut complicar, però el Girona ha tingut sort del VAR. Hernández Maeso ha fet revisar una jugada a Arcediano Monescillo perquè Olaetxea, en fora de joc, fa intenció de tocar la pilota en una rematada de Vitoria que havia superat Juan Carlos (74’). Superat l’ensurt, el Girona ha tingut alguna oportunitat per fer el tercer, però també ha rebut un parell de xuts del visitant Zelu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)