Girona

El Girona, inferior al Rayo, empata a zero a Montilivi

Providencial. La bona actuació del porter Juan Carlos ha permès als gironins mantenir una nova porteria a zero (la quarta seguida) i sumar un punt més el desè dels últims dotze en joc

El Girona i el Rayo Vallecano han empatat a zero en un partit en que el conjunt dirigit per Francisco ha hagut de treballar molt en defensa per aturar el joc ofensiu visitant. La falta de punteria madrilenya i la gran actuació de Juan Carlos han estat clau per evitar la derrota tot i que la sèrie de victòries consecutives acaba pels gironins després d’enllaçar-ne tres.

L’inici de l’enfrontament ha estat un monòleg per part del Rayo Vallecano. De fet, només de sacar de centre, quan s’havien disputat quinze segons del partit, Pozo ha guanyat la línia de fons a Bernardo i ha provat el centre xut que ha obligat a Juan Carlos a posar el peu. En l’intent de refús al segon pal, Calavera ha enviat la pilota al pal de la seva porteria, un ensurt gros, però no l’últim d’un Rayo desbocat. En el 5, una passada a l’espai de Trejo ha deixat sol Álvaro García, però la seva centrada no ha trobat rematador després que es passegés per davant de la porteria gironina. En el 9, Juan Carlos ha fet una intervenció providencial davant d’Álvaro García, que no ha sabut aprofitar una bona centrada de Pozo. El manxec s’ha estirat veloçment davant l’extrem per reduir l’espai.

Després d’un tram inicial elèctric i dominant dels madrilenys, el Girona ha intentat aplicar tranquil·litat al joc per mirar d’allunyar de la seva àrea al rival, però no ho ha acabat d’aconseguir del tot. En el 33, Álvaro ha tornat a posar a prova Juan Carlos, però el Girona ha generat un mínim perill amb dues rematades de Sylla. En la primera Catena ha aparegut en l’últim moment per refusar a corner i en la segona Luca Zidane ha aturat sense problemes.

En la segona part Antoñín ha començat avisant de nou a Juan Carlos, però el Girona ha generat ocasions de gol. Primer a través de Stuani, que ha picat massa amb el cap una centrada de Yan Couto (54’) i després amb un xut de Monchu en una jugada assajada en un lliure indirecte (59’). A mesura que passaven els minuts, les forces entre els dos equips s’han igualat molt i el Rayo ha deixat de ser tan vertical. Les ocasions han escassejat i finalment el resultat no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció