Girona

Tancats amb pany i clau

Un altre zero. El Girona allarga la ratxa d’imbatibilitat fins a 367 minuts, una ratxa que no es vivia des de la temporada de l’ascens

Juan Carlos va ser un dels grans herois de l’empat contra el Rayo, i això explica que els gironins aconseguissin mantenir la porteria a zero per quart partit seguit –el vuitè en què ho aconsegueixen, dels 18 partits disputats aquesta temporada–. Amb aquesta ratxa Juan Carlos ja acumula 367 minuts sense recollir la pilota del fons de la xarxa, molts més dels que va aconseguir el curs passat, en què no va poder encadenar ni dos partits amb la porteria a zero. I és que ahir també es va superar la millor ratxa d’imbatibilitat del curs passat, que va ser amb Riesgo a la porteria i va durar 328 minuts. De fet, la ratxa actual de 367 minuts només s’ha superat en quatre de les dotze temporades dels gironins a la LFP. L’última és la del curs de l’ascens, quan el Girona va encadenar 413 minuts imbatut. Les altres millors són del curs 2015/16, amb 393 minuts; del curs 2014/15, amb 469 minuts, i del curs 2009/10, que manté el rècord amb 517 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció