Girona

El Girona dona suport als comerços locals

Campanya. El club habilitarà un apartat a la seva web per tal que botigues i comerciants puguin sol·licitar aparèixer i oferir alguna promoció, obsequi o preu especial

El Girona iniciarà una nova campanya per donar suport als comerços locals, un dels sectors més afectats durant tota la pandèmia. És per això, que el club blanc-i-vermell habilitarà un apartat al seu web per tal que les botigues i comerciants puguin sol·licitar aparèixer i oferir alguna promoció, obsequi o preu especial.

La campanya té com a objectiu donar visibilitat al comerç local que ocupa a tanta gent i que dona un servei proper i personal en els pobles i les ciutats. El Girona posa a disposició de qui ho demani la seva capacitat de comunicació per oferir un espai a aquests comerços, que podran interactuar amb els aficionats que presentin el carnet de soci del club a través de promocions i ofertes dels seus productes i serveis.

Paral·lelament, el club de Montilivi seleccionarà alguns establiments adherits i enviarà un correu electrònic als gairebé 10.000 socis que consten a la base de dades de l’entitat i que hauran de renovar el seu carnet properament, per tal de multiplicar la visibilitat de les botigues i comerciants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció