Més futbol

El Cornellà-Atlético, el premi gros del sorteig

Copa. L’Espanyol visitarà Burgos, el Sabadell jugarà al camp de la Peña Deportiva, el Girona rebrà el Lugo i a l’Olot l’espera l’Osasuna

Festa grossa a Cornellà. L’equip de Guillermo Fernández ha quedat emparellat amb l’Atlético en la segona eliminatòria de la copa. Després de la rocambolesca eliminatòria contra el Marino (0-1), amb pèrdua d’equipatge inclosa per culpa de Vueling, que va obligar a jugar el partit molt més tard del previst, ara el Cornellà tindrà l’honor de rebre l’equip amb més pedigrí que hi havia al bombo. A Cornellà es freguen les mans amb la visita de Simeone i companyia. L’altre equip català que podria enfrontar-se a un rival de primera divisió és l’Olot. Si guanya la seva eliminatòria contra el Poblense (27 de desembre), l’equip de Raúl Garrido tindrà el premi de jugar contra l’Osasuna.

El Girona rebrà el Lugo a Montilivi, contra el qual va perdre 3-0 a l’octubre en la lliga. Els altres dos equips catalans de la segona divisió jugaran fora de casa contra rivals de categoria inferior. El Sabadell visitarà el camp de la Peña Deportiva, a Santa Eulària des Riu, i l’Espanyol anirà a Burgos.

El Barça, el Real Madrid, l’Athletic i la Real Sociedad tornen a quedar exempts en aquesta fase. Les eliminatòries tornen a ser a partit únic i es jugaran entre el 5 i el 7 de gener.

Las Rozas - Eibar
Mutilvera - Betis
Alcoià - Osca
Zamora/Logroñés - Vila-real
Marbella - Valladolid
Eivissa - Celta
Ieclà - València
Cultural Lleonesa - Granada
Poblense/Olot - Osasuna
Linares - Sevilla
Portugalete - Llevant
Còrdova - Getafe
Deportivo Corunya - Alavés
Cornellà - Atlético Madrid
Pontevedra - Cadis
La Nucia - Elx
Socuéllamos - Leganés
Amorebieta - Sp. Gijón
Peña Deportiva - Sabadell
Haro/Linense - Rayo
Burgos - RCD Espanyol
Navalcarnero - Las Palmas
Numància - Almeria
Alcorcón - Saragossa
Castelló - Tenerife
Fuenlabrada - Mallorca
Màlaga - Oviedo
Girona - Lugo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)