Girona

Punt a punt i bona lletra

Divisió d’honor juvenil. El Girona signa a Cornellà el segon empat consecutiu a domicili en un partit molt físic i amb poques ocasions

Cornellà 0 Girona 0

CORNELLÀ:Mourin, Bellido (David, 46’), Gerard Martín, Guerrero, Villaplana, Jiménez, Said (Franco, 66’), Vaquera (Pardilla, 46’), Leo dos Reis (Sergi, 86’), Aschalew i Gonzalo Carmona.GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Arnau Martínez, Loïc Williams, Palacios, Nil Sauret, Méndez, Artero (Arnau Farnós, 71’), Ureña, Dawda (Solans, 83’) i Richmond (Arkoh, 83’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als locals Mourin, Vaquera, Bellido, Leo dos Reis, Jiménez, David i Pardilla; i al visitant Méndez.

El juvenil del Girona va empatar a zero al camp del Cornellà i ja fa quatre partits que no guanya, però amb els dos últims empats a domicili no ha perdut el tren de les primeres posicions i continua traçant un camí que, aparentment, ha de fer baixada en les pròximes setmanes.

A Cornellà els gironins hi van posar més intenció a l’hora de buscar els tres punts, però no van aconseguir superar un conjunt local que des dels primers minuts ja firmava l’empat i va forçar un partit molt físic i amb poques ocasions. De fet, Joel Ruiz només va haver d’intervenir una vegada, i va ser després d’una jugada embolicada de la primera part. Els gironins, en canvi, ho van intentar amb un bon xut de Nil Sauret en la primera part i amb múltiples arribades en el tram final del partit, però els va faltar contundència a partir de tres quarts de camp per poder marcar la diferència i endur-se els tres punts de la visita a Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)